Leuk dat je meer wilt weten over Schatzoekers Amsterdam!

Schatzoekers Amsterdam is een stukje internet voor nieuwsgierige avonturiers. Ben jij altijd op jacht naar de leukste evenementen en plekken in Amsterdam? We got you! Schatzoekers Amsterdam deelt op dit stukje internet en op Facebook de evenementen en plekken van Amsterdam die echt een bezoekje waard zijn. Omdat ze uniek zijn, omdat ze de beste zijn in hun categorie of simpel weg omdat ze lekker toegankelijk zijn. Kortom op dit stukje internet geen gesponsorde content, geen gelul gewoon de leukste dingen die je in Amsterdam kunt doen.

Marlies van Heusden oprichtster van Schatzoekers Amsterdam
Ik ben Marlies, opperhoofd van Schatzoekers Amsterdam. Ik heb een neusje voor de fijnste plekken en de leukste evenementen van Amsterdam. Voor mij is dit de plek waar mijn liefde voor schrijven en fotografie samenkomt. Daarnaast baalde ik altijd als een stekker als ik weer eens een top evenement gemist had (FOMO mutch?) Om dit te voorkomen ben ik zelf maar op onderzoek gegaan.

Dagelijks speur ik met liefde de chaotische bende die Amsterdam heet af. Zodat jij weet welke (verborgen) schatten Amsterdam rijk is.

Alle evenementen vind je terug in de agenda zodat je er nooit meer één hoeft te vergeten.

Tips

Niets is perfect, ik ben in ieder geval elke dag bezig Schatzoekers Amsterdam nog beter te maken. Wil je een evenement of plek in Amsterdam tippen? Of mis ik bijvoorbeeld een bepaald onderwerp? Ik hoor het graag! Stuur je mail naar marlies[@]schatzoekersamsterdam.nl.

Samenwerken

Wij werken graag samen met merken die dezelfde filosofie hebben als Schatzoekers Amsterdam en onze missie steunen. Is jouw merk en/of evenement Amsterdams georiënteerd? En geeft het mensen een extra push om op pad te gaan en Amsterdam opnieuw te ontdekken? Dan denken wij graag mee om het onder de aandacht te krijgen bij onze lezers.