24H Nieuw West 14 sept 2019

24H Nieuw West

Het is weer tijd voor 24H Nieuw West!

Tijdens het 24h festival wordt elke editie een ander deel van Amsterdam uitgelicht. Deze editie is Nieuw West aan de beurt. Dit is een heerlijk festival voor nieuwsgierige levensgenieters! Theaters, musea, kerken, winkels, bars, hotels en clubs doen allemaal mee. Dit is het moment om je vaste stek te herontdekken maar ook om eens flink op ontdekkingstocht te gaan. Tijdens het weekend gaan namelijk een hoop deuren open die normaal gesproken gesloten blijven.

Het programma van 24H Nieuw West zit bomvol! Om je een beetje op weg te helpen heb ik hier een selectie gemaakt voor de bewuste levensgenieters onder ons.

Mindful wandelen door de Bretten

Begin het festival met een vroege ochtendwandeling in landschapspark De Bretten. Binnen dit ongerepte stukje Amsterdam ga je mindful wandelen, en pak je de zonsopkomst mee.

Kleding verven

Geef bij Westside je oude kleding een tweede leven met de workshop natuurlijk verven. Geef een oud kledingstuk een natuurlijk verfbad, een bijzondere print of een eigen creatie met natuurlijke producten als kurkuma en avocado.

Fruittuin Van West

Tegenwoordig willen we graag weten waar ons eten vandaan komt. Wat is dan leuker en beter dan je eigen appels te plukken en aardappels te rooien? Dat kan bij de Fruittuin Van West. In het tuincafé kun je daarna bijkomen van de noeste arbeid!

Rederij Lampedusa

Nieuw-West vanaf de boot ontdekken? Ga dan aan boord bij de bijzondere Rederij Lampedusa! Onderweg vertellen vluchtelingen hoe zij ooit met de boot naar hier kwamen.

Meer info? Check hier het hele programma.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: zaterdag 14 september 2019
Hoeveel: gratis
Waar: vele verschillende locaties in Nieuw-West
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*