Ambacht in beeld 28 – 29 sept 2019

Maak kennis met verschillende ambachten

Ambacht in beeld

Tijdens Ambacht in beeld draait alles om ambachtelijk vakmanschap

Als je op zaterdag 28 of zondag 29 september de Hallen binnenstapt lijkt het alsof je terug in de tijd stapt. Overal zie je mensen iets creëren met hun handen. Dus niet even een foto schieten met je pokkie, meteen editen en de ether in slingeren, maar aan de hand van oude – en veelal tijdrovende – technieken iets tastbaars creëren. Tijdens Ambacht in beeld kun je deze technieken zelf ook leren.

Ambacht in beeld laat je op een relaxte manier van alles uitproberen. Daarom vind ik het een fantastisch initiatief en festival!

Wanneer heb jij eigenlijk voor het laatst iets nieuws gedaan? Precies, de kans is vrij groot dat je daar toch even over na moest denken. Iets nieuws leren is altijd leuk, spannend en misschien zelfs wel een tikkeltje eng. Toch vind ik dat je nooit de kans moet laten schieten om iets nieuws te proberen.

De niet te missen workshops:

Voor € 20,- maak je tijdens de 45 min durende workshop je eigen make-uptasje van leder. Tijdens de workshop maak je kennis met handstikken en leer je verschillende siersteken. Na de workshop kun je meteen je eigen met de hand gestikt make-uptasje mee naar huis nemen.

Dikke kans dat je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Ik heb deze workshop al een keer gevolgd en man o man dit is niet zo makkelijk als het lijkt, maar het was wel dolletjes om het te proberen.

Kijk dit is een buitenkansje! Tijdens deze workshop maak je kennis met een eeuwenoud ambacht. Je leert een houten schaaltje draaien op de draaibank, maximaal 20 cm in doorsnede. In deze workshop krijg je informatie over technieken en vormgeving.

Er zijn heel veel verschillende workshops die je kan volgen. Wil je alle workshops bekijken? Klik dan hier voor het gehele programma-overzicht.

Datum: zaterdag 28 en zondag 29 september 2019
Prijs: gratis entree, wel moet je per workshop betalen
Locatie: De Hallen
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*