Amsterdam BLEND Market 16 maart 2019

Blend Market

Zaterdag 16 maart van 12:00-17:00 vindt de 5e editie van de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt plaats. Om dit te vieren is er volop ruimte voor stadsburen, betrokken ondernemers en sociale initiatieven om een eigen invulling te geven binnen bij de Stayokay, in het nieuwe buurtrestaurant The 5th en op het Timorplein.

De jaarlijkse Weggeefmarkt is het grootste freecycle en ruilevenement van de stad en actie tijdens de nationale vrijwilligerscampagne NLdoet. Iedereen kan iets delen, daarom kan de bezoeker kiezen om als entree weggeefspullen mee te nemen of een kleine gelddonatie te doen aan de deur. Alles wat overblijft na afloop kan op afspraak worden opgehaald door Amsterdamse stichtingen en projecten – zo komt álles goed terecht en gaan we verspilling tegen.

NIEUW dit jaar

• De Groenafdeling ism Plantenstekjesruil.nl: hier kan men planten, stekjes, zaadjes en tuin- of balkonspullen ruilen.
• Het Postloket door De Bloemetjes Buiten: hier kun je eigen wenskaarten versieren om een onbekende buur mee te verrassen.
• In restaurant The 5th is er een podium waar lokale artiesten en nieuwe talenten hun muzikale of spoken word kunsten kunnen delen met bezoekers.

Datum: zaterdag 16 maart van 12:00 tot 17:00 u
Locatie: Stayokay Zeeburg, Timorplein 21, Amsterdam-Oost
Toegang: Gratis entree als je weggeefspullen of gerechten meeneemt om te delen, anders een vrijwillige donatie aan de deur
Programma highlights worden ook op Facebook bekendgemaakt.
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*