Amsterdam Coffee Festival 9 – 11 maart 2018

Alles wat ook maar iets te maken heeft met koffie vind je hier

amsterdam coffee festival
Door: James Bryant

Alles wat ook maar iets met koffie te maken heeft vind je op het Amsterdam Coffee Festival. Tijdens het festival kun je rondlopen op de markt met kraampjes van koffiebranders en/of koffiebarretjes. Hier kan uiteraard koffie geproefd en gekocht worden. Daarnaast kun je kijken naar de beste barista’s van Nederland, tijdens de SCAE Coffee Competitions.

Naast wedstrijden bijwonen kan je zelf ook je skills opvijzelen. Tijdens de Latte Art Live a.k.a. een workshop van 35 minuten, kun je van de goede latte-artiesten de fijne kneepjes uit het vak leren.

Coffee Mixologists
Koffie in cocktails is natuurlijk niet nieuw, maar de manier waarop het de laatste tijd wordt toegepast wel. Amsterdam Coffee Festival nodigt daarom duo’s van barista’s en mixologists uit om hun krachten te bundelen. Het winnende team wint € 1.000,- in cash en een tripje naar het Coffee Festival in London.

Een festival is natuurlijk geen echt festival als er niet ook hapjes en deuntjes te vinden zijn. Hapjes kan je halen bij verschillende foodtrucks, de deuntjes worden verzorgd door een paar fijne DJ’s.

Waarom moet je hierheen?

Als jij houdt van koffie en je geen leven zonder kunt voorstellen dan moet je hierheen. Als je dagelijks niet verder komt dan een bakje Senseo dan is het waarschijnlijk not your cup of tea… 

Datum: vrijdag 9 – zondag 11 maart 2018
Locatie:
Westergasfabriek
Prijs:
Early bird € 12,00 of € 18,- aan de deur voor een ticket
Website I Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*