Amsterdam Denim Days 22-28 okt 2018

Demin capital of the world

Amsterdam Denim Days

De Amsterdam Denim Days vinden dit jaar alweer voor de vijfde editie plaats, deze keer in de week van 22 t/m 28 oktober. Tijdens deze week kleurt de stad denimblauw. Amsterdam wordt wel vaker de ‘denim capital of the world’ genoemd, een echt denimfestival kon dan ook niet uitblijven. Als echte Hollandse meid kun je mij je praktisch uittekenen in een denim. Als het geen broek van denim is dan is het wel een blouse of jasje. Kortom dit is echt een heel fijn festival voor mij (en een hoop andere Amsterdammers).

Tijdens deze week vinden er op verschillende locaties in de Amsterdam vele kleine events plaats. Naast vele kleine events vindt er op 27 en 28 oktober het Blue Print Festival plaats op het Westergasterrein. Verwacht hier heel veel denimlabels, workshops, tentoonstellingen een vintage denimmarkt en meer.

22– 28 oktober, City Center Program
Verwacht een zevendaagse denimervaring, kortom geen sprint maar een marathon! Deze week kleurt Amsterdam blauw en bieden toonaangevende denimwinkels speciale productlanceringen, presentaties, tentoonstellingen en aanbiedingen voor het algemene publiek en echte denimfanaten! Voor de ultieme ‘denim shopping experience’ kun je deze week terecht in Amsterdam.

27 – 28 oktober, Main Event Blueprint
Het hoogte punt van het festival is eigenlijk toch wel het tweedaags denimfestival a.k.a. Main Event Blueprint op het Westergasterrein. Dit tweedaags event groeit langzaam maar zeker uit tot een van de meest opvallende denimpodia ter wereld, omdat je hier kennis kunt maken met helden uit de denimwereld. Ook kun je nieuwe technieken leren kennen, nieuwe merken ontdekken, maar ook lezingen volgen in het Ketelhuis.

Klik hier om het hele programma tot nu toe te bekijken.

Wanneer: 22 t/m 28 oktober in de hele stad, het festival 27 en 28 oktober
Waar: verschillend, Blueprint Denim Festival (27 en 28 okt) vindt plaats op het Westergasterrein
Hoeveel: € 11,66 voor een ticket voor Blueprint Denim Festival (€ 12,50 aan de deur)
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*