Amsterdam Denim Days 23-27 okt 2019

Demin capital of the world

Amsterdam Denim Days

Amsterdam Denim Days

De Amsterdam Denim Days vinden dit jaar alweer voor de zesde editie plaats, deze keer in de week van 23 t/m 27 oktober. Tijdens deze week kleurt de stad denimblauw. Amsterdam wordt wel vaker de ‘denim capital of the world’ genoemd, een echt denimfestival kon dan ook niet uitblijven. Als echte Hollandse meid kun je mij je praktisch uittekenen in een denim. Als het geen broek van denim is dan is het wel een blouse of jasje. Kortom dit is echt een heel fijn festival voor mij (en een hoop andere Amsterdammers).

Tijdens de Amsterdam Denim Days vinden er op verschillende locaties in de Amsterdam vele kleine events plaats. Naast vele kleine events vindt op 25 en 26 oktober het Blue Print Festival plaats in De Hallen. Verwacht hier heel veel denimlabels, workshops, tentoonstellingen een vintage denimmarkt en meer.

23 – 27 oktober, City Center Program
Verwacht een dagen lange denimervaring, kortom geen sprint maar een marathon! Deze week kleurt Amsterdam blauw en bieden toonaangevende denimwinkels speciale productlanceringen, presentaties, tentoonstellingen en aanbiedingen voor het algemene publiek en echte denimfanaten! Voor de ultieme ‘denim shopping experience’ kun je deze week terecht in Amsterdam.

25 – 26 oktober, Main Event Blueprint
Het hoogte punt van het festival is eigenlijk toch wel het tweedaags denimfestival a.k.a. Main Event Blueprint in De Hallen. Dit tweedaags event groeit langzaam maar zeker uit tot een van de meest opvallende denimpodia ter wereld, omdat je hier kennis kunt maken met helden uit de denimwereld. Ook kun je nieuwe technieken leren kennen, nieuwe merken ontdekken, maar ook lezingen volgen.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: 23 t/m 27 oktober in de hele stad, het festival op 25 en 26 oktober 2019
Waar: verschillend, Blueprint Denim Festival (25 en 26 okt) vindt plaats in De Hallen
Hoeveel: NTB
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*