BAK 6 jaar 20 en 21 juli 2019

BAK 6 jaar

BAK  is alweer 6 jaar geliefd bij menig foodie in Amsterdam. Van pop-ups in leegstaande restaurants, kunstkapellen, garages, boksscholen en zelfs een tent op de kermis, naar een lunchrestaurant zonder alcoholvergunning. En van stands op festivals zoals Into The Great Wide Open, Best Kept Secret, Rollende Keukens, Paaspop en Amsterdam Open Air, naar een eerste recensie in de Volkskrant, gevolgd door een alles veranderende recensie in Het Parool. Naar een restaurant dat in 2018 toch geen Michelinster kreeg, maar in de Gault Millau meer punten scoorde dan menig restaurant met een ster.

Volledig terecht dus dat de mannen achter BAK deze fantastische jaren vieren met een feestelijk driegangenmenu op zaterdag 20 en zondag 21 juli. Het menu is vegetarisch, kost dertig euro en wordt in anderhalf uur geserveerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor en na je diner een drankje te doen. Speciaal voor de gelegenheid is er een extra bar waar de legendarische cocktails en wijnen van de afgelopen 6 jaar worden geserveerd.

Good to know:

Na het feest op 20 en 21 juli gaat BAK twee weken dicht om het restaurant een make-over te geven. Dus grijp je kans om nog bij de huidige BAK te gaan eten.

Wanneer: zaterdag 20 en zondag 21 juli
Hoeveel: 30 euro voor een driegangenmenu
Waar: BAK, Van Diemenstraat 408
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*