Oost TAPT Festival 18 mei 2019

Bier Oost Festival

BierOost met een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuw design maar ze beloven hetzelfde spektakel, of zelfs beter! BierOost gaat tegenwoordig door het leven als Oost TAPT Festival.

Op zaterdag 18 mei kun je in ieder geval tijdens Oost TAPT Festival weer heel veel bieren proeven van brouwerijen uit binnen- en buitenland. Uiteraard kan er niet alleen gedronken worden maar kun je er ook uit vele verschillende gerechten kiezen. Daarnaast was er vorig jaar de hele dag een fijne mix van live artiesten en DJ’s geprogrammeerd. Kortom je hoeft je waarschijnlijk echt niet te vervelen!

Bier line-up

Brewdog, Weihenstephan, Jopen, De Molen, Rock City, De School, Gebrouwen door Vrouwen, De Eeuwige Jeugd, Troost, Heaps of Hops, Two Chefs, Bruut, Lagunitas, Brouwerij ‘t IJ, Oedipus, Homeland, PALM, Brothers in Law, Lux en UWE Cider & Ales.

Food line-up

Hieper de Pieper, Dos Chicas, Pop-up Booth, Meneer Smakers, Pasta Joe & Old Scuola

Tip: de voorverkoop gaat rap dus zorg dat je een ticket claimt. 

Let op: PIN ONLY

Je vraagt je misschien af: ‘leuk maar ik woon in West, wanneer is die dan?’ Of er een West TAPT Festival plaatst vindt is nog niet duidelijk maar als hij er komt zal dit waarschijnlijk in september zijn.

Datum: zaterdag 18 mei 2019 van 13.00 – 23.00 u
Prijs: € 10,- voor een normaal ticket
Locatie: Jaap Eden IJsbaan
Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*