Bingo 18 april 2018

Bingo

Speciaal voor die-hard Bingo freaks en fanatiekelingen organiseert Mokum Magazine een hilarische All You Can Bingo, waarin je in elke ronde met 10 kaarten per persoon meespeelt. Kan jij het nog bijhouden? Hier maak je kans op te gekke prijzen waar je het weer even warm van krijgt.
Verwacht deze editie een spectaculaire en verrassende Bingo waar NIEMAND met lege handen naar huis gaat! Yóu get a … and yóu get a … and yóu get a …  Mocht je nou echt geen geluk hebben dan heb je tenmiste met vrienden gekletst en gedronken. Hoe dan ook zal de avond niet verloren zijn.

Brouwerij De Prael

Brouwerij De Prael is zoveel meer dan alleen bier. De brouwerij is een Echt Amsterdams erkend initiatief. Dit betekent dat De Prael bijdraagt aan een beter Amsterdam, op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. Dertien jaar geleden kwam het fantastische plan van de grond om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met het brouwen van bier. Wij bij Schatzoekers Amsterdam zijn natuurlijk altijd fan van initiatieven die Amsterdam nog mooier en beter maken.

Reserveer

Reserveer wel even door te mailen naar boekingen@deprael.nl

Wanneer: woensdag 18 april van 19:00 – 23:00 u
Hoeveel: meedoen kost deze editie € 25,-
Waar: De Prael – Oudezijds Armsteeg 26
Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*