C Amsterdam

C Amsterdam
©Kisten van Santen
Amsterdam is natuurlijk vele toprestaurants rijk, C Amsterdam – C staat overigens voor Celsius – mag in dat rijtje zeker niet ontbreken!

Het personeel van C Amsterdam ontvangt je met open armen, daarnaast zorgt het prachtige interieur ervoor dat je je meteen thuisvoelt. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd.

Bij C spelen de koks met temperaturen en verschillende bereidingswijzen. Uiteraard zijn de ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar juist door te spelen met temperatuur en bereidingswijze worden de gerechten mind blowing goed.

Als jij op zoek bent naar een culinaire belevenis dan is C de place to be!

Het personeel danst geruisloos rond de tafels, schenkt wijn bij en serveert borden uit met een perfecte timing. In de grote open keuken smeulen kooltjes in het vuur, af en toe duikt het gezicht van een chef op uit een grote stoomwolk. Dit zijn mensen die hun vak verstaan maar ook op zoek zijn naar nieuwe bereidingswijzen en combinaties. En dat zorgt voor heerlijke, spannende gerechten.

Met wie?

C is de plek voor een culinaire belevenis, neem hier iemand mee naartoe die je wilt verwennen, of het nou je moeder, de liefde van je leven, een groep vrienden of een collega is. Ze zullen je zeker dankbaar zijn!

De rekening

Ik was voor twee Cocktail Connections, vijfgangenmenu voor twee personen plus wijnarangement en koffie na, incl. fooi 210 euro kwijt.

Open: maandag 11:00–01:00 u dinsdag 11:00–01:00 u woensdag 11:00–01:00 u donderdag 11:00–01:00 vrijdag 11:00–03:00 zaterdag 11:00–03:00 zondag 11:00–01:00
Waar: Wibautstraat 125, Oost
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*