Climate change: Heading for extinction 18 sept 2019

Climate change

Climate change: ‘Heading for extinction and what to do about it’ is een lezing over de realiteit van klimaatverandering door leden van de sociale beweging Extinction Rebellion Netherlands. Tijdens de lezing worden de nieuwste feiten en cijfers van de noodsituatie besproken, die natuurlijk zowel op het klimaat als onze biodiversiteit invloed hebben, zodat jij weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Prettig aan de lezing Climate change is dat Extinction Rebellion ook bespreekt wat wij kunnen doen en wat nodig is om deze uitdagingen aan te gaan. Uiteindelijk geeft het je de mogelijkheid om iets zinvols en wezenlijks te doen om de klimaatcrisis meteen te bestrijden. En nee het is niet recycling.

Extinction Rebellion

Extinction Rebellion is een niet-gewelddadige sociaal-politieke internationale beweging. Het doel van de organisatie is om overheden een klimaatnoodsituatie te laten verklaren, de CO2-uitstoot tegen 2025 tot nul te verlagen en een “Citizens’ Assembly” voor klimaat- en ecologische rechtvaardigheid te creëren.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: 18 sept 2019 van 18.00 – 19.30 u
Hoeveel: gratis
Locatie: UvA science park
Website | Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*