Clothes Swap Fashion for Goods 26 feb 2020

Sustainable Fashion Resolutions

De eerste Clothes Swap editie van Fashion for Goods was zo’n succes dat er in februari alweer èèn plaatsvindt. En dat is fijn van een Clothes Swap staat gelijk aan een opgeruimde kast en hopelijk prachtige nieuwe items. Een kledingruil is een heerlijke manier om je garderobe op te frissen. En nieuwe eigenaren te vinden voor de items die je niet meer draagt. Goed voor jou, de planeet en je portemonnee.

Deze editie draait om de creme de la creme van de kledingkast.

Neem maximaal twee statement items mee. Items waar jij op uitgekeken bent maar die nog wel in perfecte staat zijn. Extra leuk is dat je deze editie ook gevraagd wordt, om een briefje met de geschiedenis van het item achter te laten. Zo weet jij welke avonturen er allemaal in beleeft zijn voordat je er nieuwe avonturen aan toe voegt.

Hoe werkt het

  1. Neem (maximaal 2) items waar je op uitgekeken bent maar die nog wel van goede kwaliteit zijn mee. Waar je normaal gesproken fashionably late wilt zijn, is het hier juist handig om een vroege vogel te zijn. Dit betekent namelijk dat zij de items nog kunnen sorteren en organiseren, wat weer zorgt voor een fijnere Clothes Swap ervaring, een win-win dus. Je kunt elke werkdag tussen 11.00 en 19.00 u kleding inleveren.
  2. Voor elk item krijg je een blauwe token.
  3. Ruilen maar! Gebruik je tokens om alle items in de swap te kunnen shoppen – elk item kost een rood, geel of blauw token.

Good to know: Alle kleding die aan het einde van de ruil achterblijft, wordt gedoneerd om ze buiten de vuilstort te houden.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: woensdag 26 feb 2020 van 18.00 – 20.00 u
Hoeveel: € 5,-
Waar: Fashion For goods, Rokin 102
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*