Coffee and Coconuts

Een fijne plek van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

Coffee and Coconuts

In het voormalige filmtheater Ceintuur Theater zit sinds een tijdje Coffee and Coconuts. Tijd om de plek eens te verkennen dachten wij zo. Het eerste dat opvalt is de enorm mooie Art Deco gevel. Al is daar niet veel aan veranderd, door de goede verlichting valt ineens op hoe imposant deze eigenlijk is.

Binnen valt de fijne laidbacksfeer op, wij kregen het gevoel dat we op vakantie waren. Het interieur is tot in de puntjes gestileerd, met veel baksteenmuren, witte en grijze meubels en planten. Dat Coffee and Coconuts is bedacht door onder anderen één van de eigenaren van Hutspot verbaast ons dan ook niks.

Over de menukaart is goed nagedacht, je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, diner en drankjes. Op de kaart vind je veel gezonde gerechten, zoals home made granola en salades van de salade bar. Daarnaast zijn ze gelukkig heerlijke zoete tussendoortjes zoals de Coffee and Coconuts cookie niet vergeten. Ook voor diner kun je er terecht. Naast salades hebben ze ook gerechten als parelgort paella en garnalen taco. In de keuken spotten wij Naresh, bekend van Masterchef Holland 2015 waar hij derde werd. Dus wij denken dat dat wel snor zit.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Open: maandag – vrijdag van 07.00 u tot 23.00 u zaterdag en zondag van 08.00 tot 23.00 u
Waar: Ceintuurbaan 282-284
Websit

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*