De Parade 9 – 25 aug 2019

Ook een leuk festival is als je niet een enorme dans- of theaterliefhebber bent

De Parade

De parade is een mobiel theater- en muziekfestival, waarbij de voorstellingen (zoals bij een circus) in tenten worden gegeven. De aankleding van de Parade is werkelijk om een puntje aan te zuigen! Waarom hangen er bijvoorbeeld niet altijd kroonluchters aan bomen? Door de prachtige tenten, draaimolen en een kraam waar je zelf poffertjes mag bakken, komt bij iedereen zijn/haar innerlijke kind weer even naar boven.

Klik hier voor het programma overzicht.

Publiek

Door de diversiteit van het festival komt er een uiteenlopend publiek op af. Dat maakt het heerlijk mensen kijken bij de Parade. Zo wordt van de vrijdagavond door yuppen gretig gebruik gemaakt als vrijdagmiddagborrellocatie, ook in het weekend kan het er heel erg druk zijn. Mocht je de kans hebben om er op een doordeweekse dag heen te gaan, zeker doen!

Tip van Marlies: Koop een fles wijn, dan hoef je niet elke keer lang te wachten bij de bar. Een rondje in de zweefmolen mag echt niet ontbreken, net als een dansje in de silent disco.

Kortom een leuk festival, ook als je niet een enorme dans- of theaterliefhebber bent.

Klik hier voor nog veel meer bijzondere evenementen in Amsterdam.

Wanneer: elke dag vanaf 14.00 u (de eerste dag vanaf 18.00 u) vrijdag 9 t/m zondag 25 augustus 2019
Hoeveel: tot 15.00 u gratis entree, daarna € 8,50 voor een entreeticket. Per voorstelling betaal je tussen de € 3,- en € 10,50 voor een kaartje.
Waar: Martin Luther Kingpark
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*