De steek bestaat 1 jaar – 4 jan 2020

De Steek

Upcycle Café de Steek bestaat in januari alweer 1 jaar! En dit moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 4 januari is iedereen welkom bij Upcycle Café & Kledingruil van de Steek.

Kledingruil
Voor een kleine entree-prijs kun je deelnemen aan de kledingruil. Breng je oude (maar nog wel mooie) items mee naar het atelier en zie voor wat voor prachtigs je ervoor kunt ruilen.

Upcycle Café
Heb je iets gevonden maar is het net niet zoals je wilt? Tijdens de kledingruil zijn er ook naaimachines en hulp beschikbaar om je nieuw item net even mooier en specialer te maken. Neem je kledingstuk in of naai het om tot iets heel anders. Modeontwerpers Nathalie, Natalie & Tara staan voor je klaar om er samen met jou wat moois van te maken! Daarnaast is er ook een speciale gast uitgenodigd, die samen met jou je kleding nog specialer kan maken. Ontwerpster Kathryn leert je namelijk met liefde allemaal borduur steken!

Café
Vanaf januari opent er ook een café. Dus je kunt er voortaan ook voor een heerlijke cappuccino, gemberthee, kurkuma latte en vegan snacks terecht.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: zaterdag 4 jan 2020 van 10.00 – 20.o0 u
Hoeveel: je bepaalt zelf hoeveel je bijdraagt
Waar: De Steek, van der Hoopstraat 70
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*