Ceuvel kledingruil 16 feb 2020

Ceuvel kledingruil

Heb je ook een kast vol kleding maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Dan is het weer de hoogste tijd om je kast eens grondig door te spitten. Verzamel mooie kledingstukken – die simpelweg niet meer bij je passen – en ruil ze om voor nieuwe favoriete stukken tijdens De Ceuvel kledingruil!

Met kleding kun je op een prachtige manier meer over jezelf vertellen. Helaas is het verhaal dat de kledingindustrie op dit moment over haarzelf vertelt niet al te best. Wist je bijvoorbeeld dat deze industrie elke seconde een vuilniswagen aan afgedankte kleding dumpt? Door deel te nemen aan de Ceuvel kledingruil kun jij hier verandering in brengen.

Waarom nieuwe spullen kopen als je ook kan ruilen?

Heb je nu echt een prachtstuk dat totaal de moeite van het repareren waard is? Neem het dan toch maar mee, er is net als afgelopen keer een reparatiehoek waar twee vrijwilligers kleine reparaties on the spot kunnen uitvoeren!

Spelregels:

  • Neem maximaal 7 mooie kledingstukken mee.
  • Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie.
  • Voor ieder ingeleverd stuk krijg je een voucher waarmee je één ander stuk kan uitzoeken. De jury bepaalt aan de ingang of jouw stukken nog aantrekkelijk genoeg zijn om iemand anders blij mee te maken en geeft je een voucher waarop staat hoeveel stukken je kunt uitzoeken.
  • De kleding moet zijn:
    • Schoon en gewassen
    • Zonder gaten of vlekken
    • Niet gekrompen of verwassen.

Good to know: kleding die niet geruild wordt gaat naar het goede doel.

Datum: zondag 16 februari van 11.00-17.00 uur
Prijs: 3 euro, maar die gaat wel naar het goede doel
Locatie: De Ceuvel, Papaverweg 4
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*