Delicious Food

Delicious Food

De 100% biologische winkel Delicious Food vind je al sinds 2002 in de Westerstraat. Uniek aan de winkel is de enorme wand met zelf tap ingrediënten. Hier kun je zelf producten zoals rijst, granola en noten tappen. Naast producten die je zelf kunt tappen kun je hier ook biologische groente en fruit vinden. Daarnaast worden hier dagelijks hele gezonde broden en andere lekkere producten gebakken. Veelal worden zelfs ze suikervrij en glutenvrij bereid.

Leuk en verfrissend aan Delicious Food is dat het geen keten is maar een echt familiebedrijf is. Zo nam de dochter Ineke in 2010 het stokje over, om mensen te helpen bewust te worden van gezond eten. Delicious Food is haar tijd eigenlijk altijd ver vooruit geweest, zo kun je hier al jaren zelf producten tappen en superfoods vinden zoals quinoa of goji bessen. Kortom Delicious Food is een goede plek om meer te weten te komen over gezonde voeding.

Tip van Marlies: voor de zero wasters onder ons, neem wel zelf zakjes mee want in de winkel liggen alleen pastic zakken. 

Geïnteresseerd in zero waste? Klik hier voor andere niet te missen plekken in Amsterdam.

Open: ma t/m za van 10.00 – 18.00 u
Waar: Westerstraat 24
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*