Dille & Kamille

Dille & Kamille

Als kleine meid was ik al fan van Dille & Kamille. Van de lekkerste kaneelstokjes tot aan de prachtige bakvormen, deze winkel was mijn snoepwinkel. Het hielp waarschijnlijk niet mee dat ik van jongs af aan al dol was op bakken en koken.

Neem tijd voor jezelf en je omgeving

Bij Dille & Kamille vind je alles voor de keuken, het huis en de tuin, van prachtige basics tot overheerlijke hebbedingen. Bij de producten staan natuurlijke materialen, authentiek en functioneel ontwerp centraal. Maar de essentie van Dille & Kamille is tijd nemen voor jezelf en je omgeving. En echt genieten van alledaagse dingen. Een boodschap die als je het mij vraagt tijdloos is, maar met trends zoals mindfulness de laatste tijd bij een echt groot publiek is aangekomen. Denk hierbij aan thee drinken uit een prachtig kopje of de zachtheid van authentiek gemaakte zeep op je huid. Het zijn vaak de kleine dingen die het leven leuker en fijner maken.

Duurzaamheid

De producten bij Dille & Kamille stralen een eenvoud uit en zijn zo veel mogelijk geproduceerd van natuurlijke materialen. Daarnaast handelen ze zoveel mogelijk met respect voor het milieu. Kortom geen plastic fantastic producten die binnen no time kapot zijn hier.

Enthousiast geworden over duurzaamheid? Klik dan hier voor nog veel meer initiatieven. 

Open: ma t/m za van 10.00 – 18.00 u
Waar: Brouwersgracht 119
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*