FEST stocksale 7 – 10 feb 2019

FEST Stocksale

De Zuiveringshal in de Westergasfabriek in Amsterdam wordt van 7 tot 10 februari omgetoverd tot een gigantische interieurwinkel. Het Amsterdamse interieurmerk FEST organiseert een grote stocksale van banken in alle soorten en maten, comfortabele eetkamerstoelen, elegante tafels en mooie woonaccessoires. De kortingen lopen op tot 70%.

Het interieurmerk heeft een grote voorraad van showmodellen, producten die gebruikt zijn voor fotoshoots of bekleed zijn met stoffen die uit de collectie gaan. Zonde om die te laten verstoffen in een magazijn. Het merk geeft deze spullen graag een tweede kans en verkoopt ze daarom voor zachte prijsjes. Vooraf wordt niet bekend gemaakt welke meubelen er precies te verwachten zijn, maar op hun social media kanalen en het Facebook event worden kleine tipjes van de sluier gelicht.

Grote meubelen worden op afspraak thuisbezorgd door een bezorgdienst, dus mis het niet! Houdt het facebook event in de gaten voor een kleine sneak peek van de te verwachten meubelen.

NB: GEEN garantie op producten die tijdens de Stocksale worden gekocht, je kunt producten die tijdens de stocksale worden gekocht niet retourneren.
Alleen pinnen

Wanneer: do 7 feb en vr 8 feb van 10:00 – 21:00 u
za 9 feb en zo 10 feb van 10:00 – 17:00 u
Waar: Zuiveringshal / Westergasterrein West
Website | Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*