Hotelnacht 13 – 14 jan 2018

Ga op vakantie in je eigen stad

Hotelnacht Amsterdam

Ga op vakantie in eigen stad! In het weekend van 13 & 14 januari vindt weer de Hotelnacht plaats. Tijdens het event kan je voor veel minder dan normaal een overnachting boeken in een hotel in Amsterdam. Dit jaar doen weer vele bijzondere hotels in Amsterdam mee. Je kunt kiezen uit drie verschillende categorieën: Creative, Premium of Luxury Hotels.

Ook dit jaar organiseren de deelnemende hotels allerlei culturele, creatieve en culinaire evenementen tijdens het event. Waan je voor een weekend als toerist in eigen stad en leer Amsterdam nog beter kennen. Ik vind het een fantastisch initiatief!

Dit zijn de drie events waarvan ik denk dat je ze niet wilt missen!
A Lavish party – zaterdag 13 jan van 20:00 – 02:00 uur
Op zaterdag neemt Pulitzer’s Bar je terug in de tijd van Glamour, Jazz, Flappers-girls, Gangsters en de Prohibition. Pulitzer’s Bar wordt omgetoverd tot één grote lavish party. Kijk je ogen uit door de prachtige dansende dames op de bar, live muziek, parels en veren, en geniet van een rijkelijk overvloed aan champagne en cocktails als Old Sport, Dashing Daisy en Oxford Lady. Je hotelnachtbandje is je entree, kortom er komen geen extra kosten bij.

Royal VIP afternoon tea experience – zaterdag 13 jan van 14:00 – 15:30 uur
Tijdens de Hotelnacht wordt de Afternoon Tea in de Royal Suite geserveerd. Een ‘gewone’ High/Afternoon tea bij Krasnapolsky is natuurlijk al een ware traktatie kan ik je vertellen! Laat staan als de locatie ook nog eens extra bijzonder is. Voor € 27,50 heb je denk ik een onvergetelijk ervaring.

Döner Vermeer – zaterdagnacht 13 jan tot laat
Tijdens Hotelnacht 2018, opent Döner Vermeer, eenmalig zijn deuren. Na middernacht kun je hier terecht voor kebab, champagne en opzwepende muziek, heb ik mij laten vertellen.
Kebab is ongekend populair in Dönerhoofdstad Berlijn. Chris Naylor (chef restaurant Vermeer) raakte in Berlijn verslingerd aan kebab en bombardeerde dit tot zijn favoriete gerecht. Tijdens Hotelnacht verandert zijn Michelin-restaurant voor even in Döner Vermeer en kun je tot ver in de nacht terecht voor late night kebab & champagne.

Tickets

Tickets (passe-partouts die toegang geven tot alle evenementen van de Hotelnacht) kunnen voor een speciale pakketprijs direct tijdens het boeken van een kamer worden aangeschaft. Vanaf begin december zijn deze Tickets a € 17,50 ook ‘los’ te bestellen via de website.

Datum: zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018
Prijzen: verschillend, zie de site
Locatie: verschillende hotels in Amsterdam
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*