How to Act on Your Sustainable Fashion Resolutions in 2020

Sustainable Fashion Resolutions

Begin het nieuwe jaar meteen goed met een bezoekje aan Fashion For Goods. Tijdens het event ‘how to act on your sustainable fashion resolutions in 2020’ wordt besproken hoe je die goede voornemens ook daadwerkelijk omzet in goede daden.

Chanel Trapman, oprichter van MUMSTER, zal 23 januari een ​​speciale, interactieve avond organiseren. Tijdens how to act on your sustainable fashion resolutions in 2020, deelt Chanel enkele hoogtepunten uit de eerste drie afleveringen van haar videopodcast ‘Act to Make Impact.’ Hierin interviewt zij game changers van de volgende generatie. Zij delen heel veel fijne praktische tips, denk hierbij aan kleine aanpassingen die wel een grote impact kunnen hebben.

Tijdens het evenement wordt ook een gloednieuwe aflevering van Chanel’s videopodcast, alles over circulaire mode, live opgenomen.  Jij als publiek krijgt de kans om deel te nemen aan de vierde aflevering van ‘Act to Make Impact.’

Ten slotte zal het laatste deel van de avond minder praten en meer actie zijn! We stemmen in realtime op onze favoriete ideeën en breken in groepen in om op verschillende manieren te werken om impact te maken in ons dagelijks leven. De nadruk zal liggen op verder gaan dan gewoon advies om onze eigen gaten en blinde vlekken te vinden als het gaat om kleine dingen die we anders kunnen doen en die een grote impact hebben.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Programma

18.00 – 18.30 Inloop

18.30 – 18.35 Inleiding FFG

18.35 – 18.50 Act om een ​​impact te maken hoogtepunten en Q&A

18.50 – 19.15 Live – videopodcast over circulaire mode

19.15 – 19.45 Hoe * daadwerkelijk * actie te ondernemen – workshopideeën

19.45 – 20.30 Netwerken / drankjes

Wanneer: donderdag 23 jan 2020 van 18.00 – 20.30 u
Hoeveel: je bepaalt zelf hoeveel je bijdraagt
Waar:Fashion For goods, Rokin 102
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*