Hutspot Amsterdam

hutspot Amsterdam

Hutspot Amsterdam

Bij Hutspot Amsterdam vind je altijd leuke nieuwe en interessante merken en producten. 

Het leuke aan Hutspot is dat het ook nieuwe designers/artists/ondernemers een kans geeft. Ace & Tate is een voorbeeld van een merk dat is begonnen in de Hutspot Amsterdam winkel op de Van Woustraat en nu zeer succesvol is. Ook Ontour en BY1OAK zijn merken die al vanaf het begin bij Hutspot te koop zijn.

In mei 2018, heeft Hutspot zelf haar eerste eigen collectie gelanceerd, bestaande uit moderne klassiekers die met oog voor detail en dagelijks gebruik zijn ontworpen. De Hutspot collectie bestaat op dit moment uit een vrouwen- en mannenlijn en zal binnenkort worden uitgebreid met accessoires, woondecoratie, stationery en kunst. Ik ben heel erg benieuwd naar de woondecoratie en stationary producten!

Pssssst ga je liever online opzoek naar schatten? Dan kan je sinds kort ook bij de webshop van Hutspot terecht. 

Het verhaal
Hutspot bestaat alweer sinds de zomer van 2012. Wat zes jaar geleden begon als een pop-up winkel op de Utrechtsestraat is uitgegroeid tot een lifestyle merk met conceptstores is Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Dat hebben de drie mannen Nick van Aalst, Reinier Bernaert en Pieter Jongens achter Hutspot toch niet gek gedaan!

Klik hier voor nog veel meer schatten van Amsterdam.

Waar:
Van Woustraat Store
Van Woustraat 4
Rozengracht Store
Rozengracht 204-210
Open:
Maandag – zaterdag 10.00 – 19.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*