IJ Hallen

De grootste vlooienmarkt van Europa

IJ-Hallen

IJ Hallen in Amsterdam

Menig Amsterdammer weet wat de IJ-Hallen is en gaat er geregeld heen. Maar wist je ook dat de IJ-Hallen met 750 kramen de grootste vlooienmarkt van Europa is? Deze flea market vind je op de NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Laat je vooral niet tegenhouden door slecht weer! Minder mensen betekent minder concurrentie en dus betere kansen met afdingen. Wil jij het zekere voor het onzekere nemen? Check dan de agenda van de IJ Hallen.

De IJ-Hallen is werkelijk een fantastische markt in Amsterdam! Verdwaal door de wirwar van kramen en laat je ogen glijden over de bergen met spullen per kraam. Alles wat je denkt nodig te hebben – en vooral heel veel spullen die je niet nodig hebt – vind je hier. Als je duizelig wordt van al die bergen met spullen om je heen, raad ik je aan om even tot rust te komen met een portie poffertjes. Heb je iets gevonden waar je hart sneller van gaat kloppen? Vergeet dan vooral niet af te dingen.

Tip van Marlies: Een pinautomaat is ver te zoeken net zoals tasjes. Zorg dat je van tevoren pint en neem je eigen tas mee. 

Slenter jij graag over een markt? Klik dan hier voor nog veel meer fijne Amsterdamse markten.

Wanneer: eens per maand zaterdag en zondag van 09:00-16:30 uur
Hoeveel: je betaalt € 5,- voor de entree
Waar: NDSM-werf – T.T. Neveritaweg 15 Amsterdam Noord
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*