Kerstmarkt in Amsterdam

Kerstmarkt Amsterdam

Kerstmarkt in Amsterdam

Jawel, jawel the most wonderful time of the year nadert met rasse schreden. En voor velen is een groot deel van de voorpret een bezoekje aan een fijne kerstmarkt in Amsterdam. Omdat het makkelijk is om door de kerstbomen het bos niet meer te zien, vind je hieronder de drie leukste kerstmarkten van Amsterdam.

Sissy-Boy kerstmarkt | 7-8 dec

Vaste prik voor de slimme shopper van kerstcadeaus is de Sissy-Boy kerstmarkt. Op deze kerstmarkt vind je namelijk niet de gebruikelijke meuk die je vindt op een standaard kerstmarkt. Nee hier vind je allerlei originele producten op het gebied van mode, interieur, eten en drinken, kunst en kinderen. Dit jaar wordt het West-Indisch Huis in de Haarlemmerbuurt omgetoverd tot kersthuis: Sissy-Boy’s Maison de Noël. Daarnaast pakken ze het dit jaar net even iets anders aan, je moet namelijk van te voren een kaartje kopen voor een specifiek tijdvak. En dat is fijn want het kan nog wel eens hysterisch druk zijn op de markt.

Naast kerstcadeaus kun je er uiteraard ook nog extra kerstballen, kerstoutfits en livemuziek vinden.

De Amsterdamsche kerstmarkt | 20-23 dec

Van bijzondere kerstcadeaus voor onder de boom tot een rondje op de ijsbaan. Er schijnt zelfs een Jägermeister Kerstkaraoke en een speciaal filmprogramma i.s.m. Cineville bij het Ketelhuis te zijn.

Bij deze kerstmarkt staat co-creatie centraal; het vierdaagse evenement is er voor en door Amsterdammers. Samen met creatieve ondernemers, non-profits, kunst- en cultuurmakers, ambachtslieden, spraakmakende merken, lokale partijen en foodpioniers.

Museum market Kerstmarkt editie | 1 dec

Tijdens de Festive edition op 1 december vindt je op deze markt bijzondere cadeaus voor de feestdagen. Het leuke aan de markt is dat de producten door de makers zelf worden verkocht. Je komt er vooral veel kunst, sieraden, lifestyleproducten en kleding tegen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*