LaDress sample sale 6-8 maart 2020

LaDress Sample Sale

Binnenkort vindt er weer een hele fijne LaDress sample sale plaats in Amsterdam. LaDress ken je waarschijnlijk van alle prachtige (en veelal tijdloze) jurken. Tijdens de sample sale starten de prijzen bij € 15,-!

Tijdens de LaDress sample sale in Amsterdam vind je jurken in alle maten, daarnaast wordt er constant bijgevuld. Kortom met een beetje speurwerk moet er iets leuks te vinden zijn.

LaDress

LaDress is een Nederlands modemerk met één streven: vrouwen het perfecte jurkje laten vinden. Verder heb ik nooit last van nationalisme, maar bij toffe merken kan ik een vleugje Nederlandse trotst toch niet onderdrukken. Al helemaal niet als zij ook nog eens haar verantwoordelijkheid nemen qua duurzaamheid.

Bij LaDress draait het allemaal om het vinden van dat perfecte jurkje. Een jurkje waarin je er niet alleen geweldig uitziet, maar waarin je je ook altijd en overal fantastisch voelt. Naast jurkjes vind je er tegenwoordig ook prachtige blouses en zelfs pakken.

Simone van Trojen

Simone van Trojen is de mastermind achter LaDress. Na het afronden van haar rechtenstudie werkte Simone een aantal jaar als corporate executive. Jarenlang was zij op zoek naar dat ene multifunctionele jurkje, passend bij de verschillende rollen die zij vervulde. Deze zoektocht zorgde er in 2006 voor dat zij haar eigen droomjurk creëerde: LaDress.

Duurzame producten

LaDress tekende in 2016 samen met meer dan vijftig andere bedrijven in de kleding- en textielsector het Convenant voor Duurzame Kleding en Textiel. Hierin wordt afgesproken gezamenlijk te werken aan verdere verduurzaming van de collectie en de productieketen. Deze 50 bedrijven werken o.a. samen aan leefbaar loon, veilige en gezonde werkomstandigheden en voorkomen van dierenleed.

Tip: draag geen LaDress item, dit zorgt alleen maar voor verwarring.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: vrijdag 6-8 maart 2020 van 10.00 – 17.00 u
Hoeveel: gratis entree, registreer je wel even via de website.
Waar: Danzigerbocht 45A, Amsterdam Houthavens
Betalen kan met pin en cash.
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*