Landjuweel 8 – 11 aug 2019

Volgens velen het mooiste festival van Amsterdam

Landjuweel

Volgens velen is Landjuweel het mooiste festival van Amsterdam. 

Vele insectensoorten en stadse paradijsvogels wordt steeds verder de stedelijke jungle uitgeduwd. Zij nestelen zich maar al te graag in de rafelrandjes, waar er nog balans is tussen natuur en mens. Gelukkig worden wij steeds zuiniger op die vrijplaatsen. Die magische plekken waar wij veilig kunnen verdwalen, waar we kunnen fladderen en nestelen. Plekken waar niets moet en heel veel mag, een plek zoals Ruigoord.

Ruigoord

Het magische kunstenaarsdorpje Ruigoord is een van de laatste rafelrandjes van Amsterdam. Van 8 t/m 11 augustus kun jij hier genieten van de 34ste editie van het fantastische, eclectische Landjuweel. Ruigoord staat eigenlijk altijd gelijk aan heel veel gekkigheid, een fantastische sfeer, veel live muziek, DJ’s, theater, kunst en gekke acts. Het hoogtepunt van Landjuweel was vorig jaar in ieder geval de Beeldenroute op zaterdagavond, dit is een grote parade over het hele terrein.

Laat je fantasie tot de verbeelding spreken, kom je verwonderen, spelen, dansen en natuurlijk schitteren bij Landjuweel.

Er is ruimte voor rituelen, theater, poëzie, kunst, films, live muziek, dansvoorstellingen, tentoonstellingen, workshops, heerlijk en gezond eten & drinken, de beeldenroute en, naast het speciale kinderprogramma zal er ook een veilige kinder-/familiecamping zijn waar je kroost o.a. dagelijks gezamenlijk zal kunnen ontbijten.

Het festival duurt meerdere dagen, het is dan ook wel zo leuk om een tentje mee te nemen en op Ruigoord te kamperen. Een meerdaags ticket plus toegang tot de camping heb je al voor € 120,- euro.

Houd jij wel van die rauwe rafelrandjes? Dan wil je dit vast ook nog lezen. 

Wanneer: woensdag 8 augustus t/m zondag 11 augustus 2019
Hoeveel: Afhankelijk van de dag ben je € 20,- tot € 47,50 kwijt voor een dagticket. Of koop een passe-partout voor € 80,-
Waar: Ruigoord
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*