Lapjesmarkt

Gezellige Amsterdamse markt voor stoffen

Lapjesmarkt Westerstraat

De lapjesmarkt is een gezellige echt Amsterdamse markt waar je veel verschillende stoffen, leer, fournituren en kleding vindt voor een redelijke prijs. Hier kunnen mensen met naaivaardigheden hun hart op halen bij mooie en vooral goedkope stoffen. Voorheen zag je hier vooral modestudenten, tegenwoordig maken ook steeds meer nieuwe immigranten gebruik van de markt. Ik ben blij dat deze markt en vaardigheid hierdoor niet verloren gaat. De lapjesmarkt is compact maar hier door zeker niet minder leuk. Daarnaast loopt de markt bijna naadloos over in de Noordermarkt Vintage markt.

Noordermarkt Vintage markt

Elke maandag vindt de Noordermarkt vintage markt plaats. Snuffel hier in het ochtenddauw rond tussen de vele verschillende kramen met vintage kledingstukken en brocante. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het er zien liggen. Van prachtige bont jassen tot enorme hutkoffers die als koffietafel kunnen dienen.

Elke zaterdag vindt er ook een Boerenmarkt plaats, deze is ook zeker een bezoekje waard! Klik hier voor meer informatie.

De Lapjesmarkt is echt zo’n markt waar je nog echte Jordanezen en bijbehorende grappen vindt. Naast stoffen vind je er ook een enkele groente kraam.

Slenter jij met liefde over een markt? Klik dan hier voor nog veel meer fijne Amsterdamse markten.

Wanneer: maandag 09:00 – 13:00 uur
Waar: Westerstraat
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*