LENA

Lena
Foto: Bo van Veen

LENALena is een van mijn lievelingswinkels en tegelijkertijd zo veel meer dan een winkel. Naast dat je er alle kleding kunt kopen, kun je namelijk ook alles lenen.

Het concept is simpel, vanaf € 25,- heb je een abonnement waarmee je 100 punten krijgt. Dit houdt in dat je kleding kunt lenen t.w.v. 100 punten. Kortom één item van 100 punten of b.v. vier items van 25 punten. De items houd je zolang jij ze leuk vindt, dus geen gedoe met te laat inleveren en boetes. Ben je er nou echt verliefd geworden op een item, dan kun je het kledingstuk kopen met een mooie korting.

De kleding die je vindt bij LENA, is een fijne mix tussen vintage en nieuwe kleding van zo veel mogelijk duurzame merken zoals Filippa K.

Op zoek naar nog meer fijne vintage adresjes in Amsterdam? Klik dan hier.

Het fijne aan Lena is dat je gemakkelijk allerlei stijlen kunt proberen. Zo zou ik mijn kledingstijl omschrijven als clean, tijdloos, Scandinavisch maar toch stoer. Je begrijpt dat ik niet snel een roze vintage blouse met kekke print zou kopen. Maar met het systeem van Lena durf je meer risico’s te nemen met je kledingstijl. Past het toch niet goed bij je of ben je er op uitgekeken dan breng je het gewoon terug. Kortom door Lena heeft mijn stijl meer ballen gekregen en wissel ik het nu af met meer opvallende items.

Werd jij hier blij van? Klik dan hier voor nog veel meer bijzondere initiatieven in Amsterdam.

Waar: Westerstraat 174
Open:
MA: 10 u -19 u DI: gesloten
WO: 11 u – 19 u DO: 11 u – 20 u
VR: 11 u – 19 u ZA: 11 u – 17 u
ZO: gesloten
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*