Masterclass Instock cooking 2 feb 2020

Masterclass Instock

Onder het mom “conserveren kun je leren” organiseert Instock alweer de tweede masterclass Instock cooking. Tijdens de masterclass leer je van de chef zelf alles over conserveren en de verschillende conserveringstechnieken. Deze editie staat pekelen, roken en konfijten centraal. De masterclass is zowel voor beginners als ervaren thuiskoks geschikt.

Gepekelde citroenen, zelf gerookte jalapeños of de perfecte gekonfijte aardappeltjes. Zomaar een greep uit heerlijke gerechten waarbij conserveringstechnieken als pekelen, roken & konfijten in vet een hoofdrol spelen. Het fijne aan pekelen, roken en konfijten is dat je veel smaak kunt toevoegen. Daarnaast blijven producten ook ontzettend lang houdbaar, wat weer fijn is tegen voedselverspilling.

Programma Masterclass Instock

De chef van Instock legt je eerst de theorie achter het conserveren uit met een presentatie. Vervolgens ga je aan het einde van de middag ook zelf kort aan de slag. Hapjes en drankjes tijdens de borrel zijn natuurlijk van het huis! Oh, enneh… je krijgt een heuse Instock goodiebag mee naar huis, met de materialen om thuis verder te experimenteren.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: zondag 2 feb 2020 van 14.00 – 16.00 u
Hoeveel: vanaf € 35,-
Waar: Instock Czaar Peterstraat 21
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*