Masterclass Instock cooking 21 juni 2020

Masterclass Instock

Onder het mom “conserveren kun je leren” organiseert Instock alweer een nieuwe masterclass Instock cooking. Tijdens de masterclass leer je van de chef zelf alles over conserveren en de verschillende conserveringstechnieken. Deze editie staat inmaken en fermenteren centraal. De masterclass is zowel voor beginners als ervaren thuiskoks geschikt.

Ambachtelijke rabarbercompote, spicy pickles en kimchi. Zomaar een greep uit heerlijke gerechten waarbij conserveringstechnieken inmaken en fermenteren de hoofdrol spelen. Het fijne aan inmaken en fermenteren is dat je veel smaak kunt toevoegen. Daarnaast blijven producten ook ontzettend lang houdbaar, wat weer fijn is tegen voedselverspilling Fermenteren klinkt misschien avontuurlijk, maar hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het basisrecept bestaat uit veel tijd en een beetje zout. De natuur doet de rest. Snel beginnen dus, met die kimchi of zelfgemaakte zuurkool.

Programma Masterclass Instock

De chef van Instock legt je eerst de theorie achter het conserveren uit met een presentatie. Vervolgens ga je aan het einde van de middag ook zelf kort aan de slag. Hapjes en drankjes tijdens de borrel zijn natuurlijk van het huis! Oh, enneh… je krijgt een heuse Instock goodiebag mee naar huis, met de materialen om thuis verder te experimenteren.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Wanneer: zondag 21 juni 2020 van 14.00 – 16.00 u
Hoeveel: vanaf € 35,-
Waar: Instock Czaar Peterstraat 21
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*