Moderne Hippie Markt

Moderne Hippie Markt

De Moderne Hippie markt is de perfecte plek om fijne duurzame items op de kop te tikken. Op de markt vind je voornamelijk producten die op de site modernehippies.nl besproken worden. Voor deze editie strijkt de markt neer in de Westerunie in Amsterdam.

Moderne Hippies fan opgelet, dit evenement wil jij niet missen!

Moderne Hippies

Zoë is het brein achter de website Moderne Hippies. Zij woont deels in Amsterdam en deels in het buitenland. Haar droom (en doel) is om de wereld een beetje mooier en beter te maken. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt er een nieuw artikel online, boordevol inspiratie voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Ik vind het een hele relaxte site, zeker een bezoekje waard dus!

Op de markt vind je mensen en initiatieven op het gebied van fair, duurzaam, vintage, retro en hippie, die een positieve impact willen maken op de wereld: van duurzame goodies tot fair en tweedehands merken. Daarnaast kun je ook actief deelnemen aan van alles, van gezamenlijke meditatiesessies tot praktische raw chocolate workshops.

“The biggest challenge we face is shifting human consciousness, not saving the planet. The planet doesn’t need saving, we do.”

Tip van Marlies: vergeet niet te pinnen, want het zou kunnen dat je op de Moderne Hippie Markt niet overal met cash kunt betalen


Wanneer: zondag 22 maart 2020 van 12:00 – 18:00 uur
Hoeveel: gratis voor kids en € 2,50 voor volwassenen
Waar: Westerunie
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*