Muziekgebouw Park 14 jan 2018

Muziekgebouw Park

Een muzikale picknick op de zondagmiddag voor buurtbewoners rondom het Muziekgebouw. En voor al die andere Amsterdammers die graag op een verrassende manier kennis willen maken met het muziekgebouw en het programma, van klassiek tot hedendaags. Neem zelf een gevulde picknickmand mee, kussens en een kleed. En laat je deze middag onderdompelen in prachtige muziek.

Nieuw initiatief

Muziekgebouw Park is een nieuw initiatief van het Muziekgebouw. Dit keer geen concert in de Grote Zaal, maar juist daar buiten, met uitzicht over het IJ. Een informele én vrolijke kennismaking met musici. Voor iedereen die van muziek houdt. De Picknick (vanaf 8 jaar) vindt plaats in de Entreehal o.l.v. theatermakers Milena Haverkamp (Veenfabriek) en Jochem van Tol (o k a p i).

Bewoners uit Amsterdam Noord, Oost of andere stadsdelen zijn van harte welkom op deze Muzikale picknick. Onder andere met topviolist Joseph Puglia. Hij speelt prachtige muziek van Bach en de Italiaanse componist Berio. Daarnaast zingt amateurkoor IJgenwijze Noot uit Amsterdam Noord samen met leden van het topensemble Cappella Amsterdam. En de Schotse componiste Genevieve Murphy verzorgt een muzikaal performance.

Locatie: Piet Heinkade 1
Datum: 14 januari 2018
Tijd: 12:00 u tot ongeveer 13:30 u.
Entree: € 5 p.p., neem je eigen picknick mee.
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*