Noordermarkt Vintage

Snuffel 's ochtends rond tussen bergen vintage kleding.

Noordermarkt Vintage

Noordermarkt Vintage markt in Amsterdam

Elke maandag vindt de Noordermarkt vintage markt plaats. Snuffel hier in het ochtenddauw rond tussen de vele verschillende kramen met vintage kledingstukken en brocante. Je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het er zien liggen. Van prachtige bont jassen tot enorme hutkoffers die als koffietafel kunnen dienen.

De Noordermarkt is echt zo’n markt om lekker rond te snuffelen tussen de vintage en tweedehands spulletjes. Met een getrainde  blik liggen de koopjes hier nog voor het oprapen. Wel weet je hier nooit wat je gaat vinden, dus bereid je voor dat je waarschijnlijk heel ergens anders mee thuis komt.

De Noordermarkt vintage editie is compact maar hier door zeker niet minder leuk. Daarnaast loopt de markt bijna naadloos over in de Westerstraat lappenmarkt. Hier kunnen mensen met naaivaardigheden hun hart op halen bij mooie en vooral goedkope stoffen. Voorheen zag je hier vooral modestudenten, tegenwoordig maken ook steeds meer nieuwe immigranten gebruik van de markt. Ik ben blij dat deze markt en vaardigheid hierdoor niet verloren gaat.

Elke zaterdag vindt er ook een Boerenmarkt plaats, deze is ook zeker een bezoekje waard! Klik hier voor meer informatie.

Wanneer: elke maandagochtend van 09:00 tot 13:00 uur
Waar: Aan de voet van de Noorderkerk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*