Ons Genoegen Buurtboerderij Westerpark

Neem eens een kijkje bij de buurtboerderij

Ons Genoegen Buurtboerderij

Verscholen in het Westerpark ligt al sinds 1880 een prachtige buurtboerderij. Ons Genoegen Buurtboerderij wordt inmiddels onderhouden door vrijwilligers van de Regenboog Groep.

Het leuke aan de buurtboerderij is, dat hij voor iedereen toegankelijk is.

Eten en drinken
Naast een schaap aaien kun je er namelijk vooral terecht voor een kopje koffie of een zeer goedkoop ontbijt, lunch of diner. Voor een broodje met makreel en huisgemaakte citroenmayonaise betaal je € 3,50. Voor een driegangendiner betaal je slechts 8 euro op woensdag en op vrijdag zelfs maar 5 euro. Goedkoper ga je het niet krijgen. Wel is het handig om van te voren te reserveren. Dat kan tussen 10.00 – 16.00 u door te bellen naar 020-3376820.

Weggeefwinkel
Ook heel leuk is de weggeefwinkel. Hier kun je spullen die je niet meer gebruikt afgeven, en natuurlijk rondkijken of er iets tussen zit wat je goed kunt gebruiken. Het idee van een weggeefwinkel in natuurlijk wel dat je je een beetje inhoudt en niet tassen vol gaat lopen proppen.

Workshops
Daarnaast kun je bij de buurtboerderij ook verschillende lessen volgen. Zo kun je er lessen Qigong, Kundalini Yoga, Mindfulness en Pilates volgen.

Locatie: Spaarndammerdijk 319
Open: Iedere dag van 10.00 tot 22.00 uur
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*