Schatzoekers Amsterdam

Leuk dat je meer wilt weten over Schatzoekers Amsterdam!

Schatzoekers Amsterdam is een online magazine voor nieuwsgierige en bewuste levensgenieters in Amsterdam. De vele hotspots en events van Amsterdam vind je binnen de categorieën Foodie, Duurzaamheid, Lifestyle en Kunst Kijken.

Je vindt op Schatzoekers Amsterdam oneindig veel tips voor levensgenieters die hun beste leven willen leiden in Amsterdam.

Zie het als een schatkaart naar een bewust leven in Amsterdam.

Wie is toch die Schatzoeker?!

Marlies van Heusden oprichtster van Schatzoekers Amsterdam

Ik ben Marlies, owner en editor in chief van Schatzoekers Amsterdam. Ik heb een neusje voor de fijnste hotspots en de tofste events van Mokum.

‘Dagelijks speur ik met liefde de chaotische bende die Amsterdam heet af. Zodat jij een schatkaart naar een bewust leven hebt.’

Oorsprong

Ooit is Schatzoekers Amsterdam ontstaan omdat ik een overzicht miste van alle magische events die Amsterdam rijk is. Al snel volgde er ook vele niet te missen hotspots uit Mokum.

Na een inspirerende reis door Zuid-Amerika ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in duurzaamheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Zo ben ik nu selectiever met de events en hotspots die ik deel. Nu selecteer ik heel bewust events en hotspots die proberen een positieve impact te maken. Dit kan een koffiebar zijn waarbij je zeker weet dat de koffie op een goede manier is geproduceerd. Maar ook een fijne markt waar je heerlijk boodschappen kunt doen zonder plastic verpakkingen. Of een plek in Mokum waar je films in de buitenlucht kunt bekijken. Puur omdat het gezond is om vaker buiten te zijn.

Check de agenda van Schatzoekers Amsterdam voor de niet te missen events of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je elke week een overzicht van de niet te missen weekendtips gewoon in je mailbox.

Tips

Wil je mij iets vragen? Wil je een samenwerking aangaan? Klopt ergens informatie niet? Let me know! Stuur je mail naar marlies[@]schatzoekersamsterdam.nl.