Leuk dat je meer wilt weten over Schatzoekers Amsterdam!

Wil jij op de hoogte zijn van de leukste evenementen en plekken in A’dam? Ben je net nieuw in deze stad, of heb je even geen puf om zelf op jacht te gaan? No probs Schatzoekers Amsterdam got your back! Schatzoekers Amsterdam deelt de tofste evenementen en plekken in A’dam. Omdat ze uniek zijn, omdat ze de beste zijn of simpel weg omdat ze net een tikkeltje vreemd zijn. Kortom geen gelul, gewoon de leukste dingen die je in deze stad kunt doen!

Marlies van Heusden oprichtster van Schatzoekers AmsterdamNou vraag je je misschien af, wie is toch die Schatzoeker?

Ik ben Marlies, opperhoofd van Schatzoekers Amsterdam. Ik heb een neusje voor de fijnste plekken en de tofste evenementen van A’dam.

Gelukkig alweer een tijd geleden, ben ik een lange periode ziek geweest. Af en toe had ik een goede dag. Zo’n goede dag wilde ik natuurlijk optimaal benutten. Ik wilde op avontuur gaan, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe belevenissen opdoen. Helaas zag ik vaak door de grachtenpanden, Amsterdam niet meer. Daarom ben ik begonnen om de leukste evenementen te verzamelen, op dit stukje internet maar ook op Facebook en Instagram. En nu ben ik weer helemaal beter en help ik jou graag met het vinden van de leukste evenementen en plekken van A’dam!

‘Dagelijks speur ik met liefde de chaotische bende die Amsterdam heet af. Zodat jij weet welke (verborgen) schatten Amsterdam rijk is.’

Check de agenda om geen enkel event te missen of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je elke week een overzicht van de niet te missen weekendtips gewoon in je mailbox.

Tips

Wil je mij iets vragen? Een evenement of plek in A’dam tippen? Klopt ergens informatie niet? Let me know! Stuur je mail naar marlies[@]schatzoekersamsterdam.nl.