Parklicht 13-17 nov 2019

Parklicht

Parklicht

Voor het derde jaar op rij vindt Parklicht plaats in het Oosterpark. Parklicht is een tentoonstelling van vijftien lichtinstallaties, -sculpturen en -projecties, verspreid over de noordelijke helft van het Amsterdamse Oosterpark. De meeste beelden zijn gebaseerd op het gebruik van wit licht en speciaal voor Parklicht gemaakt.

De kunstwerken vind je langs paden, in het groen, in het water en in zelfs op gebouwen. Een deel van de kunstwerken vereisen een kleine zoektocht. Extra handig dus om de wandeling te maken met plattegrond.

Van tevoren weet je niet of nauwelijks wat je precies te zien krijgt. Zie een bezoekje aan Parklicht daarom als een fijne ‘ontdekkingstocht’ door het Oosterpark.

Deelnemende kunstenaars

Heleen Blanken, Suzan Drummen, Daphne Glasmacher, Vladimir Grafov, Gosse de Kort, Bram Kuypers, Lennart de Neef, Leandros Ntolas, Femke Schaap, Philip Vermeulen, Peter Vink en Nan Wang.

In tegenstelling tot het Amsterdam Light Festival streeft Stichting Polderlicht (organisator van Parklicht) naar een ingetogen en intieme ervaringen. Kortom een heel ander festival met een hele andere beleving. Dus ook als je al naar het Amsterdam Light Festival bent geweest, is dit evenement zeker en bezoekje waard.

Als je hier blij van wordt, dan wil je deze hotspots en events in Amsterdam vast ook bekijken.

Datum: woensdag 13 t/m zondag 17 november 2019 van 18:00 – 23:00 uur
Prijs: gratis entree
Locatie: Oosterpark
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*