Pendergast

Pendergast

Pendergast is de plek voor slow roated meat USA style. In Amerika is de slow cook BBQ al jaren populair. Je weet wel de trends waardoor je nu alles pulled eet (pulled pork, pulled chicken, pulled courgette). Bij Pendergast kun je dit soort nonsens gelukkig niet verwachten. Hier krijg je de authentique USA BBQ ervaring. Al het vlees en vis wordt in de smoke oven urenlang langzaam gegaard. En krijgt hierdoor een fantastische subtiele rooksmaak terwijl het heel erg juicy blijft. Naast vlees en vis kun je kiezen uit verschillende authentieke side dishes zoals mac and cheese, beans, collard greens. En mag de cornbread natuurlijk niet ontbreken!

De porties zijn echt fantastisch! Na het hoofdgerecht zit je redelijk vol, maar net niet zo vol dat er geen stukje pecan pie meer bij kan. En die wil je! Man o man wat is de pecan chocolade bourbon taart lekker!

Tip van Marlies: ga er met een aantal vrienden heen en kies voor een mixed platter, dan krijg je van alles wat en kun je praktisch elk side dish proberen.

Met wie?

Dit is een fijn restaurant om met een aantal meat lovers te gaan eten. Dit kan je familie zijn maar ook een aantal vrienden. Wellicht niet echt de plek om tijdens een eerste date naar toe te gaan. Want eerlijk gezegd ziet niemand die stukken vlees aan het verslinden is er aantrekkelijk uit.

Open: vrij – za 17.00 – 23.00 en zon, woe en don 17.00 – 22.00 dicht op ma-di
Waar:
Groen v Prinstererstraat 14
Kosten: € 23,50 voor de Briskets en € 5,- voor the meaty BBQ Beans
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*