Pikoteo

Pikoteo

Wat een heerlijk restaurant is dit! De kaart van Pikoteo is niet te groot en zeker niet te ingewikkeld, op het menu vind je allemaal tapas, maar dan met een moderne twitst. Een goed voorbeeld hiervan is de steaktartare, deze wordt namelijk geserveerd op een enorme doormidden gezaagde mergpijp maar dan wel weer met een fijn fris schuimpje van augurkenzuur, als ik me niet vergis. Je kunt de hapjes het beste bestellen in gangen van twee à drie tegelijk, zo wordt je tafel niet te vol gebouwd en kun je er echt verschillende gangen van maken. De bediening helpt je graag met kiezen en dat is fijn want de keuze is reuze!

Drankjes

Naast heerlijke tapas (waar ik zeker voor terug zou gaan), hebben ze ook nog eens hele fijne drankjes. Je kunt uiteraard gewoon een fles wijn bestellen, maar het is eigenlijk leuker om de tapas te combineren met een cocktail of speciaalbiertje.

Kortom je kunt hier ook gewoon heen als je al gegeten hebt.

Tip: neem vooral de tonijnkreeftkroketjes. Deze fantastische vierkante kussentjes met een schuimpje van honing (ja echt een volmaakt wit dotje zoet schuim) zijn the bomb!

Locatie: Houtmankade 9
Open: maandag t/m zondag van 17.00 – 01.00 uur
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*