Planet Oedipus 11 – 12 aug 2018

Planet Oedipus

Planet Oedipus moet je zien als een combinatie tussen twee eerder georganiseerde events van Oedipus. Namelijk de awesome, vrolijke en vriendelijke sfeer van het Kimchi Festival, samen met de vele bieren van de internationale brouwersvrienden die tijdens Oedipus International Beer Festival over de vloer kwamen. Kortom de fijne gemoedelijke sfeer van het ene event, samen met de grote namen van het andere event. Geen gek idee lijkt mij zo.

Naast heel veel brouwers kun je ook verbazend veel artiesten/dj’s een eettentjes/foodtrucks verwachten. Daarnaast zorgt de ietwat ongewone locatie (NoordOogst, een voormalige voetbalclub turns stadsboerderij) vast voor dat extra vreemde element.

Waarom MOET je er heen?

Dit event heeft alles in zich om legendarisch te worden. Je weet wel zo’n event waarbij als je er toch niet heen bent geweest, je vervolgens de foto’s voorbij ziet komen en je het liefst je hoofd in een muur wilt stoppen. Mocht het nou niet zo legendarisch worden als ik denk, dan is het in ieder geval nog een perfect excuus om biertjes te drinken met je vrienden. Kortom geen enkele reden om niet te gaan!

Wanneer: zaterdag 11 augustus: 12:00 – 23:00 u. en zondag 12 augustus: 12:00 – 22:00 u.
Hoeveel: Prijs nog niet bekend
Waar: NoordOogst (stadsboerderij in Noord)
Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*