Plato Loco

Plato Loco

Een heerlijk restaurantje dat verscholen ligt in de Frederik Hendrikbuurt. Hier eten brengt mij altijd even terug naar een heerlijke vakantie in Costa Rica en Nicaragua. Je eet bij Plato Loco namelijk heerlijke Caribische gerechten. Zo staan ze bekend om hun Jamaican Jerk chicken. Toen ik hier voor het eerst ging eten kon ik het dan ook niet laten om dit te bestellen, en geloof mij het is waar wat iedereen zegt: “de Jerk chicken is werkelijk fantastisch.” Naast een aantal voorgerechten hebben ze als hoofdgerechten nog een vlees, één vis en een vegetarisch gerecht op de kaart staan. Kortom de kaart is klein, maar wisselt wel regelmatig. Ik vind het eigenlijk een plus als een restaurant een kleine kaart heeft. Hoe minder gerechten, hoe beter de kok vaak in het bereiden hiervan is. Daarnaast krijg ik altijd keuzestress als ik een mega grote kaart voor mijn neus krijg, kortom dit maakt het mij net even wat gemakkelijker.

Naast het eten is ook de aankleding erg fijn. Ze hebben op een stijlvolle manier heel goed de Caribische vibe weten te vangen. Daarnaast is het erg fijn dat, ondanks dat het een klein restaurant is, er genoeg ruimte tussen de tafels zit. Sterker nog: een groot gedeelte van het restaurant heb je helemaal geen tafels naast je.

Met wie: Dit is echt zo’n restaurant waar je een hoop verschillende mensen mee naar toe kunt nemen. Zo is het een fijne plek om met je ouders/schoonouders te eten, kun je er heerlijk bijkletsen met je goede vriendinnen/vrienden of gewoon met je vriend/vriendin als date night. Wellicht dat het niet helemaal geschikt is als romantische date locatie maar dat is dan ook het enige.

Locatie: Rombout Hogerbeetsstraat 29
Open: woensdag – zondag van 17.00 – 24.00 u
Telefoonnummer: 020 358 5047
Facebookpagina

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*