Pluk de Nacht 15 – 26 aug 2018

Bekijk tijdens dit ongedwongen festival buiten films

Pluk de Nacht

Pluk de Nacht festival (wie kent het niet) werd vroeger ook wel Open Air Filmfestival genoemd. Mocht je er nog nooit geweest zijn, Pluk de Nacht is volgens mij een van de fijnste openluchtbioscopen die Amsterdam in de zomer rijk is. Kortom zeker een bezoekje waard!

Tijdens Pluk de Nacht krijg je voornamelijk niet bekende indie films te zien. Zodra het begint te schemeren, rond 21.00 u wordt eerst een korte film vertoond. De hoofdfilm begint als de zon onder is. Het is inmiddels een drukbezocht festival en vaste prik van vele Amsterdammers. Ga er dan ook op tijd heen, anders is de kans groot dat het hek al dicht zit. Om zeker te zijn van een plekje kan je van tevoren een stoel reserveren voor een donatie van minimaal € 4,-. Klik hier om een stoel te reserveren.

Bij het Stenen Hoofd kun je vanaf 15.00 u terecht bij de bar en op het terras voor een hapje en een drankje, daarnaast mag je ook je eigen eten en drinken meenemen. Hoe relaxt is dat?! Ik wou dat meer events/festivals in Amsterdam zo relaxt waren.

Wees lief

Houd er wel rekening mee dat Pluk De Nacht alleen kan bestaan door inkomsten via donaties, en de verkoop van eten en drinken. Kortom steun Pluk De Nacht door niet al je eten en drinken mee te nemen.

Mocht het koud zijn dan worden er dekens uitgedeeld. Mocht het gaan regenen, dan wordt de film naar binnen verhuisd. Hoe dan ook, Pluk De Nacht is een heerlijk ongedwongen festival, waarbij je heerlijk in de buitenlucht met een groep vrienden naar een film kunt kijken.

Tip van Marlies: het wordt echt behoorlijk koud, dus zorg dat je zelf een relaxte trui en kleed meeneemt!

Programma

Het programma is op dit moment nog niet bekend.

Datum: 15 – 26 augustus 2018 open vanaf 15.00 u de film begint rond 21.00 u
Prijs: gratis
Locatie: Het Stenen Hoofd, Westerdoksdijk 707
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*