Primi – Italiaans restaurant Amsterdam

Ik ben maanden misschien wel jaren op jacht geweest naar het perfecte Italiaanse restaurant in Amsterdam. Telkens als ik dacht hem gevonden te hebben viel het tweede bezoek tegen.
Maar niet bij Primi, het eerste bezoek was een waar feest, het tweede bezoek magisch en het derde bezoek precies wat ik nodig had! Primi is de next generation buurt restaurant wat iedereen in de straat wilt hebben. Bij Primi worden gasten met open armen ontvangen! Of je nu komt om uitgebreid te tafelen, een pre diner drankje en hapje of een late night glaasje wijn bij Primi ben je altijd welkom!

Het eten is fris en modern en allemaal home made, van het brood tot de desserts en uiteraard de pasta. Maar dan wel beeldschoon opgemaakt! Elke gerecht is werkelijk een lust voor het oog!

De kracht van het eten bij Primi is dat zij zich focussen op een specifieke keuken namelijk Siciliaans eten. Wat mij betreft is bij een keuken less is more altijd van toepassing. Liever een chef die een land of zelfs regio tot in de puntjes beheerst dan een chef die van alles wat probeert. Of het moet natuurlijk om fusion en de bereiding draaien zoals bij restaurant C.

Met wie?

Bij Primi kun je perfect terecht om bij te kletsen met vrienden, maar dit is toch ook wel een erg goed plekkie om een date te hebben. Goede sfeer, fantastisch eten heerlijke wijn, dat kan alleen maar goed gaan.

Open:
maandag Gesloten
dinsdag 18:00–22:00
woensdag 18:00–22:00
donderdag 18:00–22:00
vrijdag 18:00–22:30
zaterdag 18:00–22:30
zondag 18:00–22:00

Waar: Van der Hoopstraat 96II
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*