Proef Noord! 13 juli 2019

Proef Noord!

Zaterdag 13 juli organiseren StreetSmart en Tolhuistuin het festival: Proef Noord. Zie het als een food festival waar ‘StreetSmart’ restaurants uit Noord zich van hun allerbeste kant laten zien. Tijdens Proef Noord is iedereen van harte welkom. Zo krijgen klanten van de voedselbank uit Noord, (na aanmelding) gratis munten voor het eten en drinken. Andere Amsterdammers kunnen muntjes kopen voor de hapjes en drankjes.

Een festival is natuurlijk geen festival zonder randprogrammering. Naast heel veel eet- en drankkraampjes kun je uiteraard ook live muziek verwachten. Ook is er een kinderatelier waar je tijdelijk je kroost kunt stallen. Zodat jij niet alleen over de markt kunt struinen maar wellicht ook een kickboxtraining kunt volgen. Of kunt genieten van een gratis knipbeurt van de kappers van Streetmirrors.

Markt

Op de markt staan onder andere Il Pecorino, Pinch Dumplings Amsterdam, De VerbroederIJ, Resto VanHarte, 50|50-food Amsterdam, Proost & Stroop, SkateCafe, ChariTea, Flora Kokjes, HANOS Amsterdam en Heineken.

Word jij blij van dit evenement? Klikt dan hier voor nog veel meer van dit soort evenementen en verborgen schatten.

Wanneer: zaterdag 13 juli 2019 van 13:00 tot 20:00 u
Hoeveel: gratis entree
Waar: Tolhuistuin, Tolhuisweg 3 Noord
Website | Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*