Proeftijd: Lowlander 28 aug 2019

Proeftijd
Proeftijd

Tijdens Proeftijd leer je – elke laatste woensdag van de maand – kleinschalige, lokale en sympathieke brouwerijen kennen. Allemaal met een eigen verhaal, en niet geheel onbelangrijk: ongelofelijk lekkere bieren!

Op woensdag 25 september zal Brouwerij Troost je meer vertellen over de bieren die alles behalve bedoeld zijn om enkel steun te bieden…

Brouwerij Troost is misschien wel de meest optimistische brouwerij van Nederland. In 2013 dachten ze dat zij zelf lekker bier moesten kunnen brouwen en schenken in hun café in de Amsterdamse Pijp. Daar hadden ze de grote brouwers toch niet voor nodig? Inmiddels maken ze prijswinnende bieren, maar ook frisdrank en ze stoken van hun bier zelfs gin en jenever. Ze maken alles zelf en zo duurzaam mogelijk op monumentaal mooie plekken midden in de stad. Totaal niet efficiënt natuurlijk maar des te leuker.

De proeverij begint om 19:30 uur, zorg dat je een kwartiertje eerder aanwezig bent zodat het op tijd kan beginnen. Of eet eerst een hapje bij HOPP want op een lege maag bieren proeven is nooit een goed idee. Al verzorgen ze tijdens de proeverij ook een klein borrelhapje.

Tip van Marlies: Wel goed opletten! Want na de proeverij vindt er een bierquiz plaats. De winnaar van deze bierquiz gaat naar huis met een heerlijk bierpakket!

Vond je dit leuk? Klik dan hier voor nog veel meer food events.

Wanneer: laatste woensdag van de maand van 19:15 – 21:00 u
Hoeveel: 10 euro voor een
Waar: HOPP, Eerste Ringdijkstraat 4
Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*