Proeftijd: Brother in Law 31 juli 2019

Proeftijd
Proeftijd

Tijdens Proeftijd leer je – elke laatste woensdag van de maand – kleinschalige, lokale en sympathieke brouwerijen kennen. Allemaal met een eigen verhaal, en niet geheel onbelangrijk: ongelofelijk lekkere bieren!

Op woensdag 31 juli zal Brothers In Law Brewing je meer vertellen over de wondere wereld van bieren gebrouwen door jawel, drie zwagers.

Brother in Law

Zoals de naam inderdaad al doet vermoeden, zijn deze brouwers zwagers van elkaar! Met de nodige brouwkennis die Tim Freriks sinds 2011 heeft opgedaan als hoofdbrouwer, de vele proefsessies en het eindeloze fantaseren om ooit voor ons zelf te brouwen, besloten we om de daad bij het woord te voegen! Dus nu, na al het plezier dat ze hadden met het proeven van de proefbrouwsels, zijn eindelijk de bieren van Brothers In Law ook hier voor jou! Ze zijn no-nonsense, net als hun bieren en houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten maar alleen als het bier dit toe laat, want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’ zoals ze het zelf noemen!

Vond je dit leuk? Klik dan hier voor nog veel meer food events.

Wanneer: laatste woensdag van de maand van 19:15 – 21:00 u
Hoeveel: 10 euro voor een
Waar: HOPP, Eerste Ringdijkstraat 4
Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*