Pure Markt – geannuleerd

Een fijne markt op verschillende locaties in Amsterdam

Pure Markt

De Pure Markt is een reizende markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en wisselende locaties daarbuiten. Alweer 10 jaar geleden ontstond het idee voor de Pure Markt op een schoolplein in de Watergraafsmeer. Geïnspireerd op de geweldige markten die oprichtster Trienet Kroon bezocht in het buitenland. Het moest een plek zijn om (h)eerlijke boodschappen te doen, maar ook een plek om je buurtgenoten te treffen bij een kopje koffie met taartje of een glaasje wijn met een lekker hapje.

Inmiddels is de Pure Markt vanuit het thuishonk Park Frankendael uitgegroeid tot een van de grootste privé georganiseerde markten van Amsterdam. De markt heeft 5 locaties binnen en buiten Amsterdam en op de grootste locatie meer dan 100 deelnemers. Sommige van de deelnemers vieren dit jaar ook hun 10 jarig jubileum. Gelijktijdig met de markt zijn zij gestart als kleine ondernemers met een droom die ze samen tot werkelijkheid hebben kunnen brengen.

De Pure Markt staat voor:

– lekker eten en drinken
– regionaal en seizoensgebonden
– ambachtelijkheid
– creativiteit
– duurzaamheid
– gezondheid
– gezelligheid

Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten, drinken en creatieve producten voor huis en tuin is de Pure Markt een evenement voor het hele gezin.

Slenter jij met liefde over een markt? Klik dan hier voor nog veel meer fijne Amsterdamse markten.

Wanneer: Elke tweede zondag bij het Amstelpark en de laatste zondag bij Park Frankendael van 11.00 u – 18.00 u
Waar: Amstelpark, Park Frankeldael en af en toe bij het Amsterdamse Bos
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*