Redress Design Award t/m 14 feb 2019

Redress Design Award

Bekijk (vanaf 18 januari) de tentoonstelling van de winnaars van de Redress Design Award – ‘s werelds grootste ontwerpwedstrijd voor duurzame mode.

Fashion for Good nodigt je uit om de unieke designs van de 11 finalisten te komen bekijken. De kledingstukken zijn gemaakt door bijvoorbeeld materialen te upcyclen of door gebruik te maken van speciale reconstructie-technieken. Alle outfits zijn ontworpen door getalenteerde game-changers die allemaal de internationale mode-industrie willen transformeren.

Duurzame mode

Deze wedstrijd is opgericht door Dr. Christina Dean en afgelopen jaar hebben designers uit meer dan 55 verschillende landen hier aan meegedaan.
NGO Redress organiseert deze wedstrijd om op deze manier duurzame ontwerptechnieken te promoten die helpen om mode circulair te maken.

De winnares van de wedstrijd is Tess Whitford en op de tweede plaats kwam Jesse Lee. Alle ontwerpen zijn te zien tijdens deze tijdelijke tentoonstelling.

Wanneer: t/m 14 februari 11:00 – 19:00 u
Waar: Fashion for Good, Rokin 102
Website | zie ook de Facebook pagina

Ook leuk

The Maker Market – 23 & 24 feb 2019 Tijd voor de februari Maker Market, 23 en 24 februari. De plek om jonge, innovatieve makers en merken van over de hele wereld te ontmoeten en lokaal g...
Moderne Hippie Markt 24 feb 2019 De Moderne Hippie markt is de perfecte plek om fijne duurzame items op de kop te tikken. Op de markt vind je voornamelijk producten die op de site mod...
Design Icons 6-7 april 2019 Ook dit jaar vindt Design Icons niet in februari maar in april plaats. En wel in het weekend van 6 en 7 april. Vijfenzeventig professionele vintage de...

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*