Roef Festival 7 – 8 juni 2019

ROEF Rooftop Festival
© ROEF foto Claartje Michels

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ben de fase om op dingen te klimmen nooit ontgroeid. Deze schatzoeker kan dan ook niet wachten tot er weer een editie van Roef Festival is.

Tijdens Roef festival ontdek je de hoogste daken en mooiste uitzichten van Amsterdam. Zo laat het festival zien dat er veel onbenutte ruimtes zijn met enorme potentie. Wist je dat in Nederland slechts 1% van de 400 km2 aan platte daken groen is? En dat in Amsterdam slechts 2% van de daken in gebruik is? Het zou fantastisch zijn als deze ruimtes gebruikt worden voor stadsparken, moestuinen, wateropvang en zonnepanelen.

Programma

Waan je op vrijdagavond in de tropen met DJ’s Rob Manga en Sekan bij Hotel Jakarta of dans het weekend in met hip hop van Juicy. Allebei zijn prima af te wisselen met Rooftop Futures talks gecureerd door Pop-Up City.

Het dagprogramma op zaterdag geeft meer informatie en inzicht in de enorme potentie van het daklandschap. Binnenkort kun je je aanmelden voor de verschillende talks op bijzondere daken van o.a. De Dakdokters, Studio Valkenier, Rooftop Revolution, Pop-Up City en The Pollinators.

Mis niet: Hotel Casa, waar ROEF en Pop-Up City internationale trends rondom het stedelijk daklandschap presenteren. Gevolgd door een vraaggesprek met daadkrachtige pioniers.

Zaterdagavond is er live muziek, spoken word en verbazingwekkende performances. Of dans met Vondel Disco op het dak van Nemo. Eindig in ieder geval met ongekend mooi uitzicht op de 21ste verdieping bij Juniper & Kin. Alleen tijdens ROEF mét een pop-up van Duke of Tokyo.

Klik hier voor nog veel meer leuke lifestyle festivals en spots in Amsterdam.

Wanneer: 7-8 juni 2019
Waar: verschillende daken van Amsterdam
Hoeveel: Kaartverkoop, € 31,25 voor een weekender of 23,75 voor een dagticket
Website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*