Rollende Keukens 29 mei – 2 juni 2019

Een van de leukste foodevents in Amsterdam

Rollende Keukens

Rollende Keukens is een van de grootste foodevents in Amsterdam. Van woensdag 29 t/m zondag 2 juni herken je het Westergasterein haast niet terug door de vele foodtrucks. Meer dan honderd mobiele restaurantjes zullen namelijk samen weer één groot openluchtrestaurant vormen. Van vegan vreetkar tot excentrieke pizzabrommer en van vlammende BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen. Er is werkelijk te veel om uit te kiezen.

Naast heel veel foodtrucks zijn er ook genoeg plekken waar je heerlijke drankjes kunt hosselen. Daarnaast treden er op veel verschillende plekken leuke bandjes op. Het leukste is om eerst even rond te struinen en vervolgens met een drankje en hapje neer te ploffen in het gras, zodat je ook nog kunt genieten van een optreden. Kortom als het weer een beetje mee zit is het hier heerlijk vertoeven.

Tip van Marlies:

Doe mij een lol en sla de pizza- en hamburgertent eens een keer over. Er zijn meer dan 100 foodtrucks, dit is het moment om eens iets avontuurlijks te proberen. Ga daarnaast niet rond 6 uur naar de Rollende Keuken het is dan zo ontzettend druk dat je niet vooruit komt. Ga vooral lekker lunchen/brunchen dan is het nog heerlijk rustig!

Met wie?

Rollende Keukens is echt zo’n festival waar je iedereen mee naar toe kunt nemen. Overdag kun je er prima je oma op een avontuurlijke lunch trakteren, ‘s avonds is het een perfecte low key plek voor een eerste date, of ga er wat later heen met een aantal vrienden om drankjes te drinken en gek te dansen op rare muziek.

Datum: woensdag 29 t/m zondag 2 juni 2019
Keukens open van 13:00 tot 23:00 u
Locatie: Westergasterrein
Prijs: Gratis entree
Website I Facebookevent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*