Rooftop Yoga 12 aug 2018

Rooftop Yoga

Yogies opgelet, deze zomer kun je doen aan Rooftop Yoga. Begin je zondag fris en fruitig met een prachtig uitzicht vanuit je downwards dog over Amsterdam, en dat vanaf de A’DAM Toren. De lessen zijn een samenwerking met Yogaschool Noord, dus het niveau van de lessen is prima. Een les kost je slechts € 15,- en dit is incl. toegang tot A’DAM LOOKOUT, na de les mag je zo lang blijven bij het Panorama Restaurant en de Rooftop Bar als je wilt. Kortom een win, win, win situatie.

Je begint deze bijzondere les op het dak van A’DAM met energieke ademoefeningen. Vervolgens word je door een creatieve flow geleid waarbij je gaat bewegen op het ritme van je ademhaling met veel actieve yogahoudingen. Dat belooft dus een intense en energieke les te worden, waarin je lekker gaat bewegen, twisten en flowen voor een energieke kickstart van de ochtend.

Good to know

Mocht je een eigen matje hebben dan wordt het op prijs gesteld als je die mee neemt. Als de weersvoorspellingen slecht zijn, krijgen de deelnemers twee dagen van tevoren een mail dat de yogales een week uitgesteld wordt.

Rooftop Yoga vindt ook plaats op zondag 16 september van 09:00 tot 10:30 uur. 

Wanneer: zondag 12 aug van 09:00 tot 10:30 uur
Waar: A’DAM Lookout
Hoeveel: € 15,- voor een ticket
Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*