Leuk dat je geïnteresseerd bent in samenwerking met Schatzoekers Amsterdam.

Op Schatzoekers Amsterdam zijn alle grote events en de leukste kleine events van Amsterdam te vinden. Beschreven voor en door Amsterdammers. Daarnaast kan ik het als foodie, mode- en cultuurliefhebber natuurlijk niet laten om over de leukste spots ook een recensie te schrijven. Schatzoekers Amsterdam bereikt maandelijks vele duizenden unieke bezoekers met circa 12.000 pageviews en heeft veel volgers op social media. De meest recente cijfers krijg je als je de mediakit opvraagt.

Om de content voor de lezers uniek en spannend te houden is een samenwerking met Schatzoekers Amsterdam maatwerk. Mogelijkheden voor samenwerking zijn het plaatsen van advertenties op verschillende locaties, extra redactionele aandacht voor restaurants, exposities, shops en uiteraard events. Daarnaast is het mogelijk om op Schatzoekers Amsterdam een extra uitgebreid artikel op te nemen. Voor alle mogelijkheden kan je contact opnemen met Marlies van Heusden via marlies@schatzoekersamsterdam.nl.

Houd er rekening mee dat niet alle (kleine) events en spots bij Schatzoekers Amsterdam passen. Daarnaast is het goed om te weten dat alle recensies oprecht zijn.