Schaatsen in Amsterdam

Schaatsen Amsterdam

Winter is coming… Oké laten we eerlijk zijn: gevoelsmatig is hij er allang. En dat betekent maar één ding, de ijzers mogen weer uit het vet. Maar waar kun je nou het beste schaatsen in Amsterdam? Waar draait een mens de beste pirouettes? Je leest het hier.

Schaatsen op het museumplein

Vanaf 16 november tot 3 februari 2020 kun je schaatsen op het Museumplein in Amsterdam. Maar Ice*Amsterdam is meer dan alleen een schaatsbaan, of zoals ze het zelfs noemen: ‘de mooiste ijsbeleving van Nederland.’ Zie het als een ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie lekker kunt genieten. Laten wij wel wezen, daarnaast is het natuurlijk de perfecte setting om beeldige winterse foto’s te maken. Zo met het Rijksmuseum op de achtergrond, terwijl je onder de replica van de Magere Brug door schaatst. Met ruim 150.000 bezoekers is dit de drukst bezochtste buitenschaatsbaan van Amsterdam.

Klik hier om alvast voordelig tickets te scoren.

Jaap Eden baan

De Jaap Eden is de enige echte schaatsbaan van Amsterdam. Als je serieus je schaatsskills wilt ontwikkelen en verbeteren dan ben je hier aan het juiste adres. Op de 400-meter baan kun je aardig wat rondjes schaatsen zonder dat moet uitwijken voor kinderen en andere starters.

Schaatsen op de grachten

Het blijft elk jaar spannend, kin het wel of kin it net? Waar de Friezen zenuwachtig worden voor een mogelijke nieuwe Elfstedentocht worden wij Amsterdammers zenuwachtig of er op de gracht geschaatst kan worden. Als ik me niet vergis is het de afgelopen twee jaar gelukt, dus laten we duimen dat het dit jaar weer raak is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*